Kesällä juhlitaan upeassa luonnon väriloistossa. Kesän juhlat ovatkin paljon värikkäämmät ja pirteämmät kuin muihin vuodenaikoihin sijoittuvat juhlat. Väreistä kannattaa ottaa kaikki irti ja kokeilla erilaisia yllättäviä väriyhdistelmiä juhlien koristelussa. Olemme valinneet kymmenen kiehtovinta ja yllättävintä väriyhdistelmää, joista perinteisyys on kaukana.

1. Fuksia, punainen ja keltainen. Fuksia on huomiota herättävä väri, johon sopii hyvin pirteä punainen ja auringonkukankeltainen. Fuksia on perinteisesti nähty värinä, joka ei kaipaa rinnalleen muita värejä ja siksi siihen kannattaakin yhdistää ennakkoluulottomasti värejä. Fuksian ja punaisen yhdistelmä vie ajatukset 80-luvun muotiin, mutta kun joukkoon lisää trendikkään keltaisen, tulee yhdistelmästä moderni. Esimerkiksi näistä väreistä tehdyt kukka-asetelmat ovat todella näyttäviä. Fuksian värinen Cocktail-Mekot-c16 cocktail mekko keltaisilla asusteilla sopii hyvin kesän kaikkiin juhliin.

2. Smaragdinvihreä ja ruusukulta. Smaragdinvihreä on näyttävä väri, johon sopivat muut neutraalit värit. Ruusukultaiset yksityiskohdat ja smaragdinvihreät astiat ja koristemaljakot sopivat hyvin yhteen ja tekevät juhlapaikasta elegantin. Smaragdinvihreä juhlamekko ruusukultaisilla asusteilla sopii hyvin päivettyneelle henkilölle, joka ei perinteisistä kesän väreistä pidä.

3. Violetti, lohenpunainen ja oranssi. Violetti, lohenpunainen ja oranssi ovat loistava väriyhdistelmä, jossa yhdistyvät monen inhoamat värit. Niitä ei kuitenkaan kannatta vältellä, sillä ne ovat todella näyttäviä värejä ja sopivat hyvin juhlien koristeluun ja juhlapukeutumiseen. Violetti iltapuku näyttää jumalalliselta tumman kaunottaren päällä.

4. Musta, pinkki ja vaaleanvihreä. Mustat vaatteet sopivat hyvin loppukesän juhliin, kun iho on kesän jäljiltä hehkuvan päivettynyt. Kokomusta näyttää elegantilta, mutta jos siihen haluaa yhdistää kesäisempiä värejä, suosittelemme pinkkiä ja vaaleanvihreää. Vaaleanvihreä silmämeikki tai pinkit asusteet sopivat hyvin kokomustaan iltapukuun.

5. Tummansininen, keltainen ja valkoinen. Tummansininen on kesän klassikkovärejä ja se sopii erityisen hyvin meriteemaisiin juhliin. Tummansinisen mekon pariksi sopivat keltaiset ja valkoiset asusteet, jotka korostavat ruskettunutta ihoa. Tummansininen näyttää elegantilta myös esimerkiksi kesän häissä.

6. Ruskea, vaaleanpunainen ja kultainen. Ruskeasta väristä ei heti ensimmäisenä tule mieleen kesä, mutta juuri siksi se on yllättävä väri. Boheemeissa häissä hääpaikan koristeluun kannattaa käyttää ruskean, vaaleanpunaisen ja kultaisen yhdistelmää. Vaaleanpunainen pehmentää ruskeaa väriä ja kultainen täydentää lämmintä värimaailmaa. Vaaleanpunainen kesämekko näyttää upealta ruskeiden ja kultaisten asusteiden kanssa.

7. Valkoinen, keltainen ja oranssi. Valkoinen on kesän klassikkoväri, jonka voi yhdistää lähes mihin tahansa toiseen väriin. Kesällä valkoisen kanssa kannattaa yhdistää pirteitä värejä kuten auringonkukankeltaista ja täyteläistä oranssia. Valkoinen satiinihaalari näyttää juhlavalta ja siihen voi kesällä yhdistää esimerkiksi keltaiset korvakorut ja oranssit kiilakorkokengät. Myös juhlien koristeluissa valkoisen, keltaisen ja oranssin liitto näyttää todella raikkaalta.

8. Kultainen, persikanpunainen ja turkoosi. Vaaleista pastellisävyistä pitäville henkilöille kultaisen, persikan ja turkoosin yhdistelmä sopii loistavasti. Persikanpunaisia ja turkooseja vaatteita löytyy keväällä ja kesällä kaupasta todella paljon. Lämmin persikanpunainen saa särmää viileästä turkoosista ja kauniin kultaisista asusteista. Tämä värimaailma sopii myös nuorekkaiden juhlien koristeisiin, kuten konfirmaatiojuhlan tai valmistujaisjuhlan koristeluun.

9. Munakoiso, kulta ja beige. Munakoison sävyinen liila on väri, jota ei monissa juhlissa tule vastaan. Sen kanssa sopivat hyvin kultaiset ja beiget asusteet. Munakoison värisiä vaatteita ei kesällä näe, joten munakoison värinen iltapuku yllättää muut kanssajuhlijat täysin.

10. Mintunvihreä, kirsikanpunainen ja hopea. Mintunvihreä väri sopii etenkin nuorten juhlapukeutumiseen. Mintunvihreästä tulee yllättävä, kun siihen yhdistää kirsikanpunaista ja hopeaa. Kirsikanpunaiset sandaalit ja hopeat korvakorut piristävät mintunvihreitä juhlavaatteita ja näyttävät raikkailta kesän juhlissa.

Author's Bio: 

Alex is a professional writer and digital marketing expert.